Infintarea asociatiei ACPJG-ROMANIA


7 Responses to Infintarea asociatiei ACPJG-ROMANIA

 1. Dani - Moldova Noua

  Aceasta asociatie , are rolul de a face dreptate in Romania .
  Ipocrizia va apune , ADEVARUL va triumfa !

 2. Daca Torino este serios si nu modifica cele 3 regulamente de zbor , afisate la topicul de mai jos , aceasta ASOCIATIE va domina in viitori ani , columbofilia din Romania .
  Mie insa imi este teama , ca Torin nu s-a maturizat si la varietatea de zbor a galateanului se va intoarce la vechiul regulament de zbor de la Dacia , care fara sa fim rautaciosi , este o anomalie , care nu are nici o treaba cu sportul columbofil !
  Eu il cunosc de peste 30 de ani pe Torin si sunt convins ca el a invatat din greselile trecutului .
  In ultimi ani , Dacia se izolase de restul cluburilor din Romania , tocmai datorita regulamentului de zbor adoptat , care era o aberatie fara margini .
  Sa te intereseze la o rasa precum Galateanul , doar durata , fara sa punctezi CALITATEA zborului , este INCALIFICABIL ;
  Cum la fel de incalificabil este sa nu existe notiunea de STOL activ (compus din 50% + 1 din porumbeii zburati) , ceea ce inseamna pentru orice cunoscator , omogenitate , pasari constante si de valori apropiate .
  Aici intervine MANA crescatorului , este nevoie de pricepere si profesionalism si nimic nu mai este intamplare !

  Felicitari pentru noul Regulament de Zbor , la varietatea de zbor a Galateanui si odata cu desfintarea vechiului club Dacia , sa devina uitat si vechiul Regulament de Zbor pe baza caruia ,,s-a zburat” la vechiul club .

 3. Ai mare dreptate Nelutule in privinta regulamentului ,e mare lucru ca un barbat sa -si pastreze cuvintul dat.Asta este viata ,conteaza ca trecem doar o singura data prin ea? Pentru unii DA!

 4. FELICITARI!
  VIATA LUNGA VA DORESC!

 5. sunt curios daca aceasta ,,noua,, asociatie o sa promoveze si varianta de joc,ar fii un pas inainte daca s-ar promova dupa parerea mea varianta ideala zbor de durata si joc.mult succes

 6. Va salut d-le Torino V ,pe dvs. si cititorii dvs.!Multumim pt. transparenta in tot ceea ce faceti si pt. aceste postari!Ma bucura faptul ca afisati toate aceste regulamente ale A.C.P.J.G.R.,cat si organizarea acesteia!Ar trebui sa fie un EXEMPLU pt. TOATE ASOCIATIILE din tara asta!!!Va salut!!!

 7. membru club zburator de severin

  Se sparge roller club!!!!!! de abia astept sa-l intalnesc pe Marius astazi la Dyonisos sa vad cum regreta ca nu a acceptat oferta noastra de a ni se alatura. A ales gresit cand a ramas alaturi de bogorodita laurentiu la roller si alaturi de zarafu remus la ostroveni. La roller era o porcarie de regulament la comun cu tippleristii si ciungistii iar la ostroveni se zboara obligati de zarafu sub denumirea de jucatori de galati desi el a fost primul ce a bagat zburatori de severin in galateni si mai apoi linii de tippleri din austria, serbia, ungaria si ce a mai postat pe site-ul lui pt a avea vanzare la fraieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*