COMUNICAT FACASR

Prin prezentul comunicat doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele aspecte:

1. Referitor la cazarea delegatilor si arbitrilor pentru Expozitia Nationala, conform celor discutate la sedinta desfasurata la Brasov, federatia va suporta cazarea delegatilor pe perioada desfasurarii evenimentului ( o camera /asociatie) si o noapte de cazare arbitrilor.

Astfel, va rog ca pana la data de 01-12-2017, sa comunicati pe adresa mea de email si pe adresele domnilor Torino (piussiana2004@yahoo.com) si Sarafolean Octavian (sarafolean_octavian@yahoo.com) numele delegatilor desemnati de asociatiile dvs.

Din ce cunosc eu , au nominalizat porumbei urmatoarele asociatii: As. Lugoj, As. Timisoara, As. Litoral 2010 Constanta, As. Constanta ( Haralambie Petrisor), As. Sannicolau Mare, As. Sibiu, As. Craiova, As. Targu Mures, As. Tarnaveni, As. Stargec Suceava, As. Severin- Mehedinti, As. Brasov. Nu stiu exact care este situatia la Iasi si Oradea.

Va rog sa transmiteti aceasta situatie a delegatilor si arbitrilor pe email , deoarece in perioada premergatoare expozitiei sunt plecat la Expozitia Nationala Columbofila a Chinei si comunicarea telefonica este extrem de costisitoare. Multumesc pentru intelegere.

2. Federatia noastra a fost invitata oficial sa participe cu un lot de porumbei la Expozitia Europeana pentru rase balcanice, desfasurata in Croatia , orasul Virovitica in perioada 19-21-ianuarie-2018. In acelasi interval are loc si Expozitia Internationala , unde pot participa si porumbei din orice rasa omologata EE. Bugetul din acest an ne permite trimiterea si aducerea in tara a porumbeilor in mod organizat, cu achitarea costurilor de catre federatie.( inclusive costuri de cazare delegati).

VA ROG SA COMUNICATI ACEASTA INVITATIE MEMBRILOR DVS, ASTEFL INCAT SA PUTEM REPREZENTA ROMANIA IN MOD ONORABIL. ANUL TRECUT ERA NOMINALIZAT PENTRU ACEST EVENIMENT UN NUMAR DE CIRCA 180 EXEMPLARE, DAR PROBLEMELE VETERINARE ( GRIPA AVIARA) AU CONDUS LA AMANAREA EVENIMENTULUI PENTRU ANUL 2018. MEMBRI ASOCIATIILOR AFILIATE LA FACASR DETIN PORUMBEI RASE ROMANESTI si STRAINE DE EXCEPTIE , ASTFEL INCAT AF FI PACAT SA NU PARTICIPAM CU UN LOT EXPONENTIAL. CA EXEMPLU, AS. FAUNA BANIEI
. CRAIOVA A NOMINALIZAT PANA LA ACEST MOMENT 30 DE PORUMBEI.

Voi anexa formularul de nominalizare la acest comunicat si va rog sa luati legatura cu dl. Marius Ciurea- marius_mlo@yahoo.com, tel. 0722270019 pentru transmiterea formularelor.
Tarifele pentru participare sunt urmatoarele:
- tariful per porumbel- 4 Euro (se expun minim 4 exemplare),
- se pot expune porumbei in voliere de cate 10 bucati , tariful fiind de 20 Euro pe voliera,
- pretul catalogului este de 6 Euro, fiind obligatoriu pentru fiecare expozant,
- banchetul costa 15 euro/persoana, cine doreste sa participe va specifica acest lucru in formular,
- intrarea este libere pentru expozanti. (costul biletului de intrare pt vizitatori este 2 Euro).

Se pot expune porumbei cu limita de varsta 6 ani si inele tip EE. (2012-2017).
Nominalizarea se face pana la data de 01-DECEMBRIE 2017. (AM TRANSMIS UN EMAIL DLUI PAVIN, SECRETARUL FEDERATIEI SI L-AM RUGAT SA ACCEPTE FORMULARELE PANA LA DATA DE 07-12-2017, AVAND IN VEDERE CA SUNTEM PRINSI CU EXPOZITIA NATIONALA).

Programul expozitiei este urmatorul:
- Joi 18-01-2018- orele 07.00- 21.00- Primirea exponatelor,
- Vineri- 19-01-2018- orele 08.00-18.00- Arbitrajul exponatelor,
- Vineri 19 ianuarie- ora 15.00- Deschiderea oficiala,
- Sambata- 20 ianuarie- orele 07.00-20.00- Vizitarea expozitiei,
- Duminica- 21-ianuarie- orele 06.00-14.00 – Vizitarea expozitiei
- Duminica- 21-01-2018- incepand cu ora 14.00 – Predarea exponatelor.

Le-am solicitat croatilor sa ne acorde un stand de prezentare, deoarece avem o serie de documente istorice foarte valoroase si foarte multi crescatori care merita promovati. de asemenea voi face flaiere de prezentare a federatiei si vom putea prezenta filme de prezentare cu expozitiile nationale 2017 si 2017. La Bucuresti va trebui sa discutam toate detaliile si cine merge delegat/delegati, de preferinta avand nevoie de minim un arbitru international sau national, care sa participe la jurizarea exponatelor. Ca exemplificare, va transmit Regulamentul de desfasurare a evenimentului trimis de organizatir anul trecut. AM ANEXAT SI REGULILE ORGANIZATORILOR PRIVIND VANZAREA SI PREMIEREA EXPONATELOR.
Va multumesc pentru rabdare si alte detalii le mai comunicam pe email.

Cu stima,
Florin Gatejescu

Formular nominalizare porumbei Croatia 2018

Regulament Expozitie CRoatia

REGULI DE PREMIERE SI VANZARE PORUMBEI EXPO CROATIA 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*