EXPOZITIA NATIONALA DIN ROMANIA, BUCURESTI, ROMEXPO S.A., 8-10 DECEMBRIE 2017, DOVEDESTE NIVELUL SI RESPECTUL ANIMALELOR PE CARE LE CRESTETI

Nu este suficient sa fii pasionat de cresterea animalelor si sa-ti doresti a le prezenta intr-o expozitie. Conteaza foarte mult unde le expui, calitatea salilor expozitionale si, nu in ultimul rand, tu, ca expozant, sa iti doresti ca animalul tau sa fie respectat.

Un animal expus intr-o expozitie trebuie sa aiba cusca adecvata, apa proaspata, mancare selectionata, o temperatura normala a salilor si fara umiditate. In expozitiile de pana acum de-a lungul anilor ati vazut conditiile de la ROMEXPO S.A.? Spatii intre randuri, clima salilor foarte buna, mocheta pe jos etc. Spune totul. La aceasta minunata expozitie din Bucuresti, 8-10 decembrie 2017, veti putea procura modele noi de custi pentru prezentare in expozitii, hranitori ingenios facute etc.

Firma din Bistrita vine mereu cu ceva nou. In rest, tot ce este legat de hrana, medicamente si accesorii vor fi prezente. Va dati seama ca atat expozantii, vizitatorii, presa vor fi incantati la ce nivel pot fi prezentate animalele. In Romania, editia din dec 2016 si Expozitia Nationala din 2017 va fi fara nicio exagerare la nivelul cel mai inalt fata de tot ce se vede in Europa.

Voiajori, porumbei de agrement si ornament, pasari din foarte multe rase, canari, exotice, iepuri de rasa deosebite etc va vor incanta privirile pe perioada expozitie, pe parcursul a 3 zile, 8-10 decembrie 2017, in pavilioanele C4, C5, C6, pe o suprafata de circa 9.000 mp.

Sa nu uitati ca tot in aceasta perioada va avea loc si targul de Craciun pe care il veti putea vizita si aprecia in pretul aceluiasi bilet. Pe platforma din fata pavilioanelor C4, C5, contra cost per auto, veti putea prezenta din portbagaj animale sau produsele dvs. Am vizitat noile pavilioane construite pentru expozitii. Am ramas fara cuvinte. Este pacat ca nu va doriti o participare cu adevarat nationala. Conditii si sali sunt, mai lipseste dorinta si inteligenta de a va parasi orgoliile care nu fac bine nimanui.

Sarbatori fericite!
Torino
Noiembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*