ROMEXPO S.A. 2017 – UN AN DE EXCEPTIE, INCHEIAT CU EXPOZITIA NATIONALA DIN ROMANIA DE PORUMBEI DE AGREMENT, PORUMBEI VOIAJORI, PASARI DE RASA, IEPURI DE RASA, PASARI SI ANIMALE MICI DE RASA

Numai cei lipsiti de fair-play sau rau intentionati, analizand si vazand pe parcursul anului 2017 toate evenimentele organizate la Bucuresti, Romexpo S.A., de federatiile din Romania, conduse de domnul avocat Gatejescu Florin si domnul doctor Alin Detesan, ACPJG-RO, Pajura si multe cluburi de renume pot comenta negativ.

A fost un inceput de an 2017 bun, cand cluburile ACPJG-RO si Pajura prezente la Pet Exhibition in luna martie si, cu toate ca gripa aviara a impiedicat prezenta multor animale, totusi prin exemplarele care au fost am reusit sa facem vizitatorii si in special copiii sa se bucure cu adevarat. Clubul Pajura, in ultimii ani, a organizat si organizeaza la inceputul anului 2018 o super expozitie la Otopeni, cu tot felul de animale, produse, medicamente etc.

INDAGRA 2017. Cand spui INDAGRA, vezi prezenta a sute de firme din toate domeniile din Romania si strainatate, bineinteles, unde ACPJG-RO si Pajura au fost prezente in ultimii ani cu animale, custi de animale, produse si medicamente etc. Mii si mii de vizitatori din toata tara si din strainatate au venit si apreciat animalele expuse la INDAGRA de-a lungul anilor. Apropo de INDAGRA, ne gandim ca in anul 2018 sa luam un spatiu mult mai mare pentru un confort la standarde europene.

In cadrul clubul ACPJG-RO sunt inscrisi si participa la concursurile de zbor performant cu joc si fara joc crescatori profesionisti din Romania care doresc ca asociatia noastra sa fie performanta si fara egal. Rodul muncii concurentilor, dupa zile palpitante si antrenamente si zile de concurs oficiale s-a vazut in cadrul festivitatii de premiere organizata sambata, 09-12-2017 (diplome, cupe, medalii), in sala de festivitati a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

La Expozitia nationala cu participare internationala, au fost reprezentanti din Bulgaria, Grecia, Ucraina, Turcia atat cu animale, cat si cu arbitraj. Totul s-a ridicat la nivel european E.E. Eu personal am vazut multe expozitii, dar aceasta si cea din decembrie 2016 au fost la mare inaltime. Meritul este al tuturor celor implicati in eveniment, pornind de la doamna arhitect Catalina de la Romexpo S.A., organizatorii evenimentului (federatiile, cluburile), conducerea Romexpo S.A. si nu in ultimul rand dvs, participantii. Sa nu uitam, crescatorii de voiajori din cele 9 judete.

Animale ingrijite, prezentabile, sanatoase, cu adevarat pregatite pentru expozitia nationala a Romaniei s-au intrecut pe sine. Volierele de prezentare a raselor, voiajorii campioni, custi de animale, medicamente, firme din tara cu hrana si vitamine alese si de calitate au fost de asemenea prezente. Pe platforma din fata pavilioanelor a fost un targ de vanzare civilizat, de asemenea, multele evenimente organizate de Romexpo S.A. in aceleasi zile au contribuit la toata aceasta reusita fara egal in Romania.

Este pacat ca nu ati inteles mesajul si invitatia pe care v-am facut-o mereu de a participa la un asemenea eveniment toti crescatorii de animale din tara. Pacat, multi nu ati ales civilizatia E.E. Ar fi frumos ca in viitor sa va ganditi mai mult si cu mai mult discernamant la ce evenimente doriti sa participati.

Multumim conducerii Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pentru cazarea oferita arbitrilor si participantilor pe durata expozitiei.

Va uram sa aveti parte de sarbatori frumoase alaturi de familie si speram ca la anul sa ne revedem in numar cat mai mare la expozitii!

La multi ani!

Torino,
Decembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*