UNIFICAREA CENTURILOR!!!


Prin vocea domnului Fane Raiciu, la Adunarea Generală a A.C.P.J.G-RO, crescătorii de la Grupa Gălățeni – Varietatea Zbor, au cerut Unificarea Centurilor, solicitând să fie acceptați să concureze în cadrul Grupei Rase de Altitudine și Durată!
Purtând în piept o inimă de învingător, ambițios și tenace din fire, domnul Fane Raiciu, a solicitat în acest fel, realizarea unei competiții de tipul “CEL MAI BUN, DINTRE CEI BUNI”!!!
Va fi o competiție dură, în care se vor întâlni cele mai grele nume din columbofilie, din ramura crescătorilor de porumbei de mare altitudine și durată.
Porumbeii Gălățeni, în opinia multora, pleacă din start favoriți, la această rasă Recordurile Naționale fiind de peste 11 ore de zbor, atât la maturi, cât și la tineret, zboruri care au avut un procent foarte mare, de ore prestate pe palierul de puncte sau dispariție.
Alte două caracteristici care aduc un avantaj porumbeilor gălățeni în această competiție, sunt constanța și zborul concentric; Ambele aduc puncte și după cum știm cu toții, punctele atrag locuri fruntașe în clasament!
Fie ca cel mai bun să câștige!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*