A.C.P.J.G.-RO, O ASOCIATIE CU ADEVARAT NATIONALA, INCHEIE ANUL 2018 CU INCA UN EVENIMENT MAJOR!

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, A.C.P.J.G.-RO presteaza pe toate fronturile numai la superlativ.

Dupa o festivitate de premiere unde campionii au fost rasplatiti, pentru munca depusa de-a lungul anului, cu cele mai frumoase trofee, a venit vremea expozitiilor care, din pacate, au avut de suferit datorita restrictiilor impuse.
Totusi, A.C.P.J.G.-RO a facut dintr-un eveniment expozitional redus ca locatie si numar de exponate, o adevarata sarbatoare columbofila, dand dovada de profesionalism si viziune, atat prin prezentare si promovare, cat si prin infrastructura.

Incepand cu anul 2019, A.C.P.J.G.-RO va primi in randurile membrilor sai nume grele ale columbofiliei de agrement, crescatori cunoscuti si consacrati de Jucatori de Galati, Ciungi de Ploiesti, Zburatori iranieni si Rosii de Targoviste.

Tot in anul care bate la usa, A.C.P.J.G.-RO va pune la dispozitia participantilor la zboruri, regulamente cu adevarat profesioniste care vor scoate in evidenta valoarea porumbeilor atat individual cat si ca echipa, astfel ca, la sfarsit de an vom vedea adevarata valoare a fiecarui crescator, nu minciuni generate de niste regulamente create pentru Tipplerii maraton la care valoarea unui stol intreg este data de timpul primului porumbel coborat, restul zburand degeaba, astfel pierzandu-se, in cele mai multe cazuri, ore bune care au prejudiciat colegii participanti.

Deviza acestei mari asociatii a fost, inca de la inceput, “MINCIUNA TREBUIE SA INCETEZE!”, si sub aceasta deviza ne vom desfasura activitatea si pe viitor!

Felicitari celor care au organizat aceasta expozitie, primarului, viceprimarului si tuturor celor implicati! La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*