VA OFERIM 3 ZILE DE VIS, 8-10 FEBRUARIE 2019, IN SALA SPORTURILOR DIN ORASUL OTOPENI, IN CADRUL UNEI EXPOZITII CU PASARI DE CURTE, PASARI EXOTICE, PORUMBEI SI ANIMALE MICI DE RASA

Va asteptam in perioada 8-10 februarie 2019, in sala sporturilor din Otopeni cu sute de exemplare: aproximativ 500 de gaini, rate, gaste etc, aproximativ 500 de porumbei, pasari exotice (canari, papagali), circa 50 de iepuri etc.

Dupa 1 an cu multe satisfactii prin ceea ce v-am prezentat in expozitiile nationale si internationale, unde numele a multor crescatori de animale din Romania apar cu rezultate deosebite precum campioni europeni, nationali, judeteni, campioni nationali la zboruri, porumbei cu joc deosebit etc, inceputul de an 2019 vine cu o deosebita expozitie in orasul Otopeni.

Mentionez ca toate aceste realizari nu se puteau fara prezenta dvs, crescatori de animale bine selectionate, antrenate etc. Cand ma refer la crescatori de animale, prezenti la expozitiile organizate de ACPJG-RO si Pajura si ii includ pe toti cei din diferite colturi ale tarii care au fost prezenti, cluburile de porumbei americani, voiajori de frumusete, Galateni, rase romanesti, firme de medicamente, rase straine, custi de animale, mancare selectionata, incubatoare pentru pasari, seniorii cu porumbei autohtoni sau rase internationale de mare valoare etc, fara de care expozitiile nu puteau arata la acest nivel exceptional (sunt comentariile unanime).

La expo Otopeni si-au anuntat prezenta si prietenii nostri crescatori de animale din Bulgaria. Ce poate sa fie mai frumos decat ca intr-o sala de sport atat de moderna din orasul Otopeni sa veniti si sa nu para rau de cum arata designul expozitiei si calitatea exponatelor. Cele 2 asociatii, ACPJG-RO si Pajura, si participantii prin tot ce au facut si prezentat ani si ani au avut fata de multi altii un singur tel: eliminarea minciunii, manipularii, dezinformarii pe retelele de socializare.

Este neplacut sa vezi atatea dezinformari si minciuni. Nu fac bine la nimic. Nici pentru tine ca om, nici pentru cei care cresc din pasiune animale.

Mai bine o colaborare cinstita in toate domeniile, expozitii, promovarea animalele nu a inelelor, arbitrilor pentru pasari de zbor sau frumusete etc. Pentru promovarea pasionatilor cat si a animalelor pe care le cresc este foarte bine ca in viitor sa se lase lupta pentru functii si macar la toate evenimentele din tara sau strainatate cu totii sa fie tratati egal. Eu cred ca foarte multi au inteles ca trecutul a fost un esec si in viitor trebuiesc promovate valorile.

Romania are multi crescatori de animale cu adevarat pasionati, dar unii din pacate sunt influentabili si nu au coloana vertebrala, altii au frica de guru si din pacate cei mai multi cred in minciuna, dezinformare etc. Hai sa luam lucrurile asa cum sunt de ani si ani de zile si 2019 sa aduca mai putin minciuna, manipulare si dezinformare. Expozitiile nationale si internationale sa reprezinte pentru totii romanii cele mai frumoase momente. Regulile de participare trebuie respectate de toti expozantii dar cei care reprezinta tara trebuie sa ii trateze pe toti la fel.

O conducere cu mentalitate sanatoasa va avea mult de castigat atat in tara cat si in fata E.E. ACPJG-RO, Pajura si toti participantii la Expo Judeteana Otopeni va asteapta cu drag.

Ianuarie 2019,
Torino

Toti porumbeii din poze apartin vestitului cuplu Biju – Lixe.

One Response to VA OFERIM 3 ZILE DE VIS, 8-10 FEBRUARIE 2019, IN SALA SPORTURILOR DIN ORASUL OTOPENI, IN CADRUL UNEI EXPOZITII CU PASARI DE CURTE, PASARI EXOTICE, PORUMBEI SI ANIMALE MICI DE RASA

  1. Florin din Belciugatele

    Sa traiesti nea Torino, ce faci mata pentru porumbei si pasari in general nu o mai face nimeni. Lupta-te cu cei mincinosi , necinstiti si smecheri care nu fac cinste unui crescator de porumbei sau pasari adevarat si pasionat in a creste si promova cu adevarat o rasa si a duce mai departe lucrurile bune facute de predecesori. Va multumesc nea Torino ca mai prezentati porumbei de calitate si performanta ca cei ai domnilor Biju si Lixe. Credeam ca nu mai sunt in afara de mata alti crescatori de galateni cu porumbei adevarati si nu corciti cu alte rase sau panarame de porumbei pe care unii ii considera galateni dar care de fapt nu sunt. Asemenea crescatori ca domnii Biju si Lixe trebuie promovati si nu aceia cu panarame de porumbei pe care acei crescatori ii considera galateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*