SALUTARE PENTRU TOTI CRESCATORII DE PORUMBEI DE ALTITUDINE SI DURATA

Am trait si am ajuns inca o data sa ne pregatim sa gustam din placerile vietii. Se apropie sezonul de zbor al porumbeilor.

Salutam toti crescatorii si toti competitorii care va participa la competitii. Va salutam calduros si apreciem dorinta si toate eforturile pe care le-ati depus in ceea ce priveste pregatirea selectia si intretinerea porumbeilor pe care ii detineti.

Stim cu totii ca este o munca titanica zi de zi sa spargi gheata, sa deszapezesti si sa ajungi la porumbei, sa ii hranesti pe tot timpul iernii, ca sa ajungi aici in punctul in care suntem. Primavara cand pui in practica toate schemele pe care le-ai facut la gura sobei pentru perioada de imprechere si selectiile drastice pentru a imbunatati situatia … Va asteptam cu drag la competitii.

Ne este dor sa ne adunam la masa cu prietenii si colegii de columbofilie, sa savuram deliciile puse pe masa si sa ne bucuram de zboruri frumoase ale porumbeilor nostri. Astazi este momentul sa evaluam, sa aflam si sa cantarim ce am muncit si ce hranim in voliere.

Bafta tuturor!

Ii asteptam la competitie si pe cei care toata iarna au vorbit de columbofilie la gura sobei.

Cu placere si drag,
Dr. Nader Farajollah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*