CUM A INCEPUT O FRUMOASA POVESTE DE VIATA? PARTEA A II-A

Astazi ne-am adunat din nou in cadrul unui interviu in care va povestesc despre partea a doua a vietii mele de columbofil, de la primul arbitraj pe care l-am facut la Romexpo si pana la intoarcerea din strainatate, la pensie.
Vizionare placuta!

Stanga – Vasile Margineanu, mijloc – Cristescu Petre, dreapta – Stefan Margineanu (fratele dlui Vasile)
Dupa parerea mea, vocea si cunostiintele dumnealui vor ramane rasunatoare pe veci pentru toate generatiile.

Imi cer scuze fata de zecile de crescatori cu care m-am cunoscut in acea perioada si nu am reusit sa le rostesc numele in cadrul acestui interviu.

Torino,
Iulie 2020

One Response to CUM A INCEPUT O FRUMOASA POVESTE DE VIATA? PARTEA A II-A

  1. Bravo dle Piussi Torino
    Esti un mare caracter, nu numai om si prieten. Numai cineva cu abnegatia, cunostintele si realizarile tale in columbofilia rasei romanesti Galatean, poate si este dator sa lase mai departe generatiilor tinere, care din pacate sunt din ce in ce mai reduse si neinformate si neinitializate in cresterea rasei galatean, cunostinte si informatii de reala valoare care sa continue munca ta si a celor pe care i ai amintit si nu numai, pentru ca au fost si altii, unii au facut bine dezvoltarii rasei galatean, dar unii au facut si rau. Mai suntem o mana de crescatori cu aceeasi ambitie si abnegatie ca a ta si a predecesorilor nostri care mai tinem inca rasa galatean pe culmile pe care predecesorii nostri au adus aceasta rasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*