Poze
3 Responses to Poze de la crescatori

  1. Torino says:

    La sfirsitul lunii ianuarie 2012 am avut marea placere de a vizita expozitia de gaini si porumbei de la Pitesti , impreuna cu Dl. Zamfir C. si Dl. Popescu A. membrii club Dacia. Am fost impresinati de organizarea , prezentarea si arbitrajul prestat la a doua expo Pitesti. O expozitie in care frumosul a fost scos la suprafata prin prezentarea unor exemplare deosebite atit la gaini cit si la porumbei . In aceasta expozitie s-a vazut calitatea nu cantitatea. Gainile expuse au fost atit mari cit si mici, porumbei din diferite rase autohtone cit si straine. Porumbeii de zbor au fost expusi intr-un stand separat in forma de U , cu fise de zbor, asa cum ar trebui, pentru promovarea caracteristicilor de baza . Au fost prezentate exemplare din rasa Galateni si Tippleri( DL. Laurentiu Tr,Severin).La rasa Galateni au foft expuse exemplare din mai multe varietati ( Baltati pe vinat,pe negru,capaciti etc).Nume ca Dl.Varzescu Marius,Dl. Ionut Barboianu, Dl. Nicu Gheorghe, Dl. Vlad Hadarau, Dl, Claudiu, Dl. Chelu, Dl. Ionescu, Dl.Ionut Voicu fac cinste columbofiliei prin ce au realizat si prezentat. Ar fi de dorit ca in toate expozitiile sa fie facute standuri diferite pentru porumbeii de frumusete si pt. cei cu fise de zbor.

  2. Ashoke says:

    Tare suparat pe viata ai mai fost nea Torine cand ai scris tpcioul de mai sus !Eu zic , ca atunci cand esti necajit , sa faci un dusi , sa bei o bere , dar sa nu mai scri topice prin care sa intepi , ba pe unul , ba pe altul .Fie ca se zboara puii in iunie-iulie ,fie ca se zboara in septembrie-octombrie , e bine ca se zboara ;Rau este ca la unele cluburi , puii nu s-au zburat deloc , desi peste o saptamana ajungem la jumatatea lunii octombrie .Aici este marea problema !Se pare ca in acest an , la clubul despre care vorbim , prima etapa se va desfasura la sfarsitul lui octombrie , iar etapele 2 si 3 de tineret , in noiembrie .Daca nu ninge , este posibil ca aceste etape chiar sa aiba loc .Referitor la intrebarea pusa ,,care este pui ? , raspunsul este simplu :- Pui este acela care are sub 4 saptamani si depinde de tasu si de masa .Cand porumbelul respectiv este in stolul de concurs si deja presteaza , nu mai este pui , el este tanar .Din acest motiv avem etape cu maturii si etape cu tineretul .Cam asa stau lucrurile .Iar legat de maturii care ajung sa fie batuti de porumbeii tineri , va pot spune ca locul lor este la ciorba si nu are rost sa ne pierdem timpul sa discutam despre ei ;Noi discutam aici despre porumbei de performanta , nu despre gloabe !La ce nu va pot contrazice , din tot ce ati mentionat mai sus , este faptul ca la aceasta rasa ,,Jucatorul de Galati , exista foarte multe varietati .Din acest motiv exista termenul de varietati (varietate) in cadrul rasei .Tocmai din acest motiv , Galatenul este cea mai interesanta si cea mai misterioasa rasa .Dar asta este un alt capitol , un capitol pe care baietii cu functii nu-l pot intelege !

  3. Jhon says:

    La intalnirea de la Bailesti , s-a stiailbt ca in relatia cu DUSMANII Zburatorului de Galati , sa se adopte atitudinea deIGNOR !IGNOR ! IGNOR ! IGNOR !Aceasta va fi atitudinea pe care o vom adopta in lunile urmatoarea .Si reprezentantii celor 3 localitati care nu au ajuns azi la Bailesti , au fost contactati telefonic si au fost de acord cu aceasta decizie .Rugam si pe alti colaboratori din tara sa nu mai scrie pe site-uri despre cei de la BUTOANE , pentru a nu se mai simtii bagati in seama .Nu din alt motiv , dar nu merita !!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>