S-A ATINS APOGEUL


Autor: Laurentiu Bogorodita

Grupa de zbor – Rase de durata si altitudine, a luat viata acum 6 ani. Acest proiect s-a dorit a fi ceva deosebit, ceva nou pentru Romania, un proiect care sa straluceasca la toate capitolele.

Dupa 3 ani petrecuti in cadrul Roller Club Romania si alti 3 ani petrecuti in cadrul Asociatiei Crescatorilor de porumbei jucatori de Galati si alte rase de durata si altitudine, cred eu ca aceasta grupa a demonstrat constanta in timp, seriozitate si o evolutie permanenta!
Cu niste reguli foarte stricte in ceea ce priveste disciplina si cei 7 ani de acasa, cu regulamente de zbor concepute cu mare atentie si profesionalism, cu clasamente publicate la 48 de ore de la terminarea etapei, Grupa de zbor – Rase de durata si altitudine, a demonstrat in timp, ca daca vrei sa fii profesionit, se poate!
Un lucru la care am tinut mult, a fost promovarea, promovarea crescatorilor si a porumbeilor acestora, un capitol la care fara sa fiu rau, multe asociatii si cluburi sunt corigente.
Am insistat foarte mult si ca festivitatile de premiere sa fie organizate impecabil, la fel ca in occident, cu televiziuni prezente, hotel de lux, prezentare fastuasa.
Au fost si alte capitole la care s-a insistat, tot din dorinta ca totul sa fie perfect si sa se realizeze altceva…
Prin participarea la Cupa Europei din acest an, zic eu ca s-a atins apogeul, iar acesta distinctie primita, pe care v-o prezentam astazi, ne onoreaza si ne face sa ne simtim columbofili adevarati.
In spatele acestor realizari, a stat multa munca, sudoare si uneori nervi intinsi la maxim, o mica parte din colegi au inteles acest lucru, alta parte au constientizat mai putin, culegand doar roadele. Asta este, cand vrei sa realizezi ceva in viata, aceste detalii conteaza mai putin!
Ca si o informatie noua, rog pe toti membrii Grupei – Rase de durata si altitudine, sa ia in cel mai scurt timp legatura cu responsabilul tehnic al acestei grupe, domnul Nicu Trandafir si sa stabileasca data sedintei in care va fi votat CORPUL DE ARBITRII, corp de arbitrii care incepand din acest an, se va ocupa de desemnarea arbitrilor si formarea perechilor arbitrii-concurenti, pentru fiecare etapa.
Va doresc tuturor sa aveti un sezon cu rezultate foarte bune, atat la zborurile cu porumbei maturi, cat si la cele cu porumbei tineri si pentru orice nelamurire, va recomand ca consultati site-ul Asociatiei crescatorilor de porumbei jucatori de Galati din Romania, unde veti gasi toate detalile.

Cuvantul de ordine este IMPLICARE !!!

2 Responses to S-A ATINS APOGEUL

  1. Dupa munca si rasplata!

  2. Bravo baieti ! Sunteti profesionisti adevarati !
    In timp ce altii se trag de urechi prin instante , voi cresteti de la o zi la alta si pentru acest lucru meritati felicitari .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*