MEDICAMENTE VETOREX

Societatea comercială VETOREX se situează printre primii producători particulari din România care produce si comercializeaza o gamă variată de medicamente și vitamine de uz veterinar sub licența unor renumite firme din Europa, având o experiență de peste 18 ani în domeniu.

Datorită tehnologiei de vârf aplicate, aceste medicamente și vitamine au o înaltă efciență în domeniul zootehnic, ducând automat la obținerea unor prețuri de cost deosebit de avantajoase.
Activitatea S.C. VETOREX S.R.L se desfășoară în următoarele domenii de activitate:

1. FABRICARE
• suplimente vitaminice și aminoacizi esențiali, folosite cu succes în creșterea animalelor în sistem industrial și gospodăresc.
• premixuri pentru toate categoriile de animale, tineret și adulte, ce asigură mărirea sporului de creștere, a producției de ouă, a fertilității și fecundității.
Farmavit Aminocomplex, Farmavit AD3E, Vitamina E, Farmavit AD3E + C, Farmavit AD3E + KC

2. COMERCIALIZAREA PRODUSELOR DE UZ VETERINAR
- Produse medicamentoase, fabricate de compania BEDSON S.A ARGENTINA.
Begden 40 SFA Concentrat (hepatoprotector – nr 1 Mondial)
Fosbac Plus T – antibiotic cu spectru larg pentru porumbei (nr 1 Mondial)
Bedgen 40 AS Premix (hepatoprotector), Bedson EX (Anxiolitic – extract natural din plante), Bedson CL (antiiflamator – extract natural din plante)
- Extracte naturale de plante, cu efecte terapeutice diverse, 100% naturale, produse de medicina tradițională chineză.
Cg Herbs(tratarea afectiunilor respiratorii), King Herbs (Imunostimulator), Anti Ai (Antiviral), Entice Herbs (Antibacterian), XL Herbs (singurul dezinfectant, comercializat in Romania, obtinut din extracte naturale din plante)
- Produse de top fabricate in Polonia
Enterocid Duo (probiotic), Salivet (antiinflamator – extract natural din scoarta de salcie), Biolax (antidiareic – extract natural din plante), Bioshot (solutie energizanta, Osmozan (electroliti), Coccilin (extract natural din plante eficient in tratarea coccidiozei, tricomonozei si histomonozei)

3. ASIGURA ASISTENTA TEHNICA
O mare parte din produsele prezentate sunt cunoscute și apreciate în țară de către fermierii particulari și de specialiștii din societățile comerciale specializate în creșterea animalelor.

SC VETOREX SRL are un colectiv de specialiști cu mare experiență profesională în nutriție, patologii și tehnologii de creștere a animalelor, ce asigură permanent asistență tehnică societăților comerciale specializate în zootehnie și fermierilor particulari cu care colaborează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*