FELICITARI SI MULTUMIRI ROMEXPO PENTRU TOT CE A OFERIT PERTENERILOR LA CEA DE-A DOUA EXPOZITIE DE ANIMALE “BUCHAREST PET EXHIBITION – 4-6 MARTIE 2016″


Dupa super expozitia europeana de porumbei voiajori 2016, organizata la cel mai inalt nivel de profesionalsim de catre FNCPR, unde starurile europene cu voiajori cat si unii din cei mai mari crescatori din Romania au fost prezenti atat cu porumbei voiajori super campioni, cat si cu standuri individuale unde, prin tot ce au prezentat, s-a vazut ca Romania isi merita locul fruntas pe care il are in Europa.

Ceea ce s-a vazut la aceasta expozitie de exceptie, unanim apreciata, a fost, printre altele, si interesul vizitatorilor care au venit in numar foarte mare din toata tara. Dupa expozitia europeana de voiajori, unde si clubul nostru ACPJG-RO s-a bucurat de prezenta si apreciere, a urmat cea de-a doua expozitie de animale din 4-6 martie 2016. Organizatorul Romexpo SA, impreuna cu partenerii, a reusit sa aduca un numar mare de vizitatori care au apreciat cele peste cateva mii de animale de companie, caini de toate rasele, pisici foarte multe varietati, porumbei de rase romanesti si straine, gaini de diferite rase si marimi, papagali, porci vietnamezi, fazani, pauni, rate si gaste de frumusete rar intalnita, prezenta celei mai mare firme de custi de animale de la Bistrita care, printr-o varietate mare de produse acopera toate nevoile curente ale crescatorilor de animale din Romania.

Animalele avand nevoie si de ingrijiri medicale nu au lipsit firmele de specialitate, inclusiv accesoriile de animale. Sa nu uitam de pavilionul de antichitati, flori de primavara, restaurantele civilizate si nici de faptul ca pardoselile fiecarui pavilion au fost mochetate. Pe scurt, o expozitie civilizata, intr-un grup expozitional fara pereche. Aeroportul aproape, hoteluri de toate categoriile in proximitate, mijloace de transport pentru toate directiile. Oare cata diferenta este intre ceva facut pentru expozitii si improvizatii facute in diferite locuri amenajate doar pentru interesul unor ilegitimi si avari de functii.

Viitorul expozitiilor moderne in Romania, intr-o lume pe care o doresti civilizate dupa parerea mea, care am calatorit mult si vazut multe, o expozitie moderna trebuie facuta intr-un singur loc, precum Romexpo, pastrand denumirea si perioada. Romexpo e Romexpo, fara egal si deschis la orice dialog cinstit si in care cuvantul e cuvant, respectul reciproc, iar promisiunile respectate. Romania nu se poate dezvolta si progresa prin minciuna, oameni ce detin ilegal functii la UGCPPAMR care nu respecta deciziile Adunarii Generale de la Lugoj 2015 si nu doresc sa predea puterea.

Romania nu poate fi reprezentata de un numar minoritar de 16 cluburi asa cum au dus si duc in eroare opinia publica, asa-zisa conducere nestatutara UGCPPAMR. In Romania, unde din aproape 70 de asociatii membre care ani de zile si-au platit cotizatii si si-au achitat obligatii, nu poti tu un numar minoritar de auto-proclamati conducatori sa nu respectii decizii definitive date de catre instantele de judecata din Romania. Eu va reamintesc ca in calitate de presedinte al celui mai mare club de animale din Romania, DACIA, cu aproape 150 de membri cotizanti, am contestat in instanta deciziile ilegale ale actualei asa-zise conduceri ale UGCPPAMR, care doresc modificarea statutului si care nu au respectat decizia Adunarii Generale de la LUgoj din aprilie 2015.

Este inadmisibil si nu cred ca cineva va fi de acord cu eliminarea asoiciatiilor afiliate fara motiv si mai mult decat atat va aduc la cunostinta ca am vorbit telefonic si am trimis scrisori conducerii EE cu toate ilegalitatile pe care asa-zisii conducatori le-au facut prin eliminarea cluburilor membre, platitoare de cotizatii ani de zile. Le-am spus cum la Sarajevo, unde eu fost prezent, a fost primita sectia de gaini si dupa un an de zile le-au spus ca nu mai sunt membre. Cum iti permiti sa excluzi ilegal aproape 50 de asociatii cu peste 1.500 de membri care si-au achitat toate cotizatiile la zi si preferential sa lasi numai 16 asociatii cu 300 de membri?

Ce explicatie veti da dvs in fata EE-ului la intalnirea de la Viena unde veti fi intrebati de ce din aproape 70 ati ramas doar 16 asociatii si pe ce criterii ati trimis arbitrii care nu au facut scoala de arbitraj la expozitia EE de la Metz? Sa nu uitati ca ani de zile atat cel mai mare club de animale din Romania, DACIA, cat si celelalte v-am platit prin banca toate obligatiile si v-ati folosit de voturile lor plimbandu-va la EE si acum ii dati afara.

O expozitie mare, la nivel national, nu se face prin sali necunoscute, orase mici, un numar mic de crescatori, circa 300. Ar trebui sa aveti respect fata de munca si daruirea celor peste 1.500 de crescatori pe care dvs incercati sa-i eliminati, pentru ca justitia inca nu s-a pronuntat, si sa aveti intelepciunea de a nu pronunta si a va gandi la cuvantul neafiliat.

E urat sa folositi acest cuvant dupa ce cu totii ati participat la sedintele sub egida Uniunii, ca membri cu drepturi depline. Exista o justitie cinstita si o conducere EE care nu cred sa va impartaseasca si sa fie de acord cu toate ilegalitatile pe care le-ati facut de la alegerile din aprilie 2015 pana in prezent.

Torino,
Martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*